Pravila korišćenja

Opšte odredbe


Prilikom korišćenja internet stranice teabooks.rs obavezni ste da poštujete važeće zakone i propise. Sadržaj web sajta se ne sme modifikovati, distribuirati, reprodukovati, prodavati, kopirati ili na bilo koji drugi način upotrebljavati i činiti dostupnim trećim licima.
Zabranjeno je na web sajtu objavljivati materijal kojim se vrši kleveta, povreda prava, koji je uvredljiv, lažan, preteći, vulgaran, pornografski, ili na bilo koji način podstiče na krivično ili protivzakonito delo. TEA BOOKS d.0.0. zadržava pravo da ovakav materijal ukloni sa sajta bez prethodnog upozorenja korisnika.
Zabranjeno je svako lažno predstavljanje i objavljivanje netačnih podataka u vezi sa sajtom ili osobama vezanim za isti.
Zabranjeno je korišćenje sajta teabooks.rs u propagandne svrhe.
Zabranjeno je svako korišćenje sajta teabooks.rs radi preprodaje robe.
Zabranjeno je postavljanje virusa i svih komjuterskih kodova, datoteka i programa koji na bio koji način mogu oštetiti ili preuzeti kontrolu nad sajtom ili pratećom opremom.
Stranice i sadržaj našeg sajta možete koristiti informativno i za kupovinu sve robe koja je na sajtu objavljena.
Sajt teabooks.rs je prodajno mesto čije je radno vreme svakodnevno 24 sata. Vanredno, prodajno mesto može biti nedostupno zbog tehničkog održavanja ili nepredviđenih okolnosti izvan kontrole TEA BOOKS d.o.o.

Izjava o zaštiti privatnosti i prikupljanju ličnih podataka korisnika i njihovom korišćenju

Polisa privatnosti

U ime TEA BOOKS d.o.o. obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla.

Svi zaposleni TEA BOOKS d.o.o. (i poslovni partneri) odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

Modeli obaveštenja korisnicima

  • Oglasi
  • Lifleti
  • Newsletteri
  • Poštanska pisma
  • Katalozi
  • Telefonski pozivi

Tipovi prikupljenih informacija

Informacije koje izdavačka kuća TEA BOOKS d.o.o. može prikupljati su:
– Vaše kontakt informacije (ime, prezime, poštanska i e-mail adresa, broj telefona)
– Informacije za naplatu i isporuku (adresa za isporuku)
– Informacije ličnog izbora (lista željenih proizvoda, komentari o ponuđenim proizvodima…)

Proces prikupljanja informacija

Tokom kupovine i korišćenja naših servisa ili usluga, možemo Vam zatražiti Vaše lične informacije, a to se može desiti samo u sledećim slučajevima:
– Prilikom online registracije korisničkog naloga
– Pri kupovini nekog od proizvoda
– Korišćenjem nekog servisa ili neke druge usluge
– Prilikom dostave porudžbine
– Učestvovanjem u nagradnim igrama, poklonima, anketama i istraživanjima
– Uspostavljanjem kontakta preko Web stranica ili direktno u centrali TEA BOOKS d.o.o.
– Učestvovanjem u drugim aktivnostima naše kuće

Prikupljene informacije koriste se isključivo u sledećim slučajevima:
– Za popunjavanje formi u zahtevima za informacijama
– Za obezbeđivanje i pružanje korisničkih servisa
– Za organizaciju i administraciju nagradnih igara, poklona, anketa i istraživanja
– Za ponudu novih proizvoda i servisa
– Za poboljšanje efektivnosti naših Web stranica, marketinških aktivnosti, servisa i ponude
– Za sprovođenje istraživanja i analiza
– Za slanje informacija u marketinške svrhe
– Za obavljanje drugih poslovnih aktivnosti

Ako nam dostavite informaciju o drugim osobama ili ako druge osobe dostave informacije o Vama, iste će biti korišćene striktno u svrhe za koje su i dostavljene. Kao primer ovog tipa informacija možemo da navedemo adresu prijatelja na koju će biti dostavljena porudžbina ili e-mail adresa prijatelja koja je zabeležena preko opcije “Preporučite prijatelju” ili preko nekih drugih opcija.

Prosleđivanje ličnih informacija

TEA BOOKS d.o.o. ne prodaje i ne iznajmljuje Vaše lične podatke trećim licima.

Mogućnost ne prihvatanja marketinških aktivnosti

Kada prikupimo vaše podatke, zadržavamo ih u sistemu i možemo Vam slati marketinška obaveštenja koja sadrže povoljne ponude, promocije, prodajne akcije i ostale sadržaje. Ali Vi u svakom trenutku imate opciju ne prihvatanja budućih marketinških obaveštenja.

TEA BOOKS d.o.o.
Poručnika Spasića i Mašere 94, 11134 Beograd

Pri slanju e-maila ili poštanskog pisma, molimo Vas da upišete svoje puno ime i prezime, adresu, broj telefona, e-mail adresu i da specifično naznačite koji tip marketinškog oglašavanja (npr. e-mail, direktna poštanska pisma ili telefonske pozive) ne želite da dobijate. Na taj način će biti osigurana Vaša identifikacija u našem sistemu kako bi uspešno procesirali Vaš zahtev.

PUBLIK PRAKTIKUM će preduzeti neophodne korake kako bi implementirali Vaš zahtev za prestanak dobijanja marketinških obaveštenja. Molimo Vas da notirate da zbog obrade podataka, poštanskih i sistemskih rokova, ova procedura može potrajati 10 radnih dana za e-mail poruke i 6 nedelja za direktno slanje pošte. Dok ova promena ne stupi na snagu, moguće je da ćete u tom periodu i dalje dobijati naša marketinška obaveštenja.

Takođe treba notirati da i kada se odjavite od prijema marketinških obaveštenja, moguće je da ćete i dalje dobijati poslovna obaveštenja kao što su potvrde o naručivanju robe, informacije o povraćaju robe, ili ostala obaveštenja koja se tiču izdavačke kuće TEA BOOKS d.o.o..

Zaštita poverljivih podataka o transakciji

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacija se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije.
Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica, Banca Intesa ad Beograd, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

Korišćenje Internet kolačića (Cookies), ostalih tehnologija i trećih lica za prikupljanje podataka

Internet kolačić je mala datoteka koju Web stranica ili e-mail poruka šalje Vašem Internet čitaču, koji ga onda može sačuvati na Vašem hard disku. Naša Web stranica i e-mail poruka koriste Internet kolačiće kako bi maksimalno personalizovali proceduru kupovine na našim Web stranicama. Kolačić simulira neprekidnu konekciju. Oni omogućavaju čuvanje informacija o Vašim podešavanjima i sesijama i dozvoljava pristup Web stranicama bez ponovne personalizacije.

Web čitač (browser) se može podesiti da ne prihvata Internet kolačiće. U tom slučaju ćete biti u mogućnosti da gledate naše Web stranice, ali nećete moći da kreirate korisnički nalog ili da napravite porudžbinu.

Naš Web server automatski sakuplja informacije kao što su adresa (URL) Web stranica sa koje ste došli, koje stranice ste posetili na našoj Internet prezentaciji, koji Web čitač koristite za pregled naših Web stranica i ostale statističke podatke koji nam pomažu da shvatimo i razumemo kako posetioci koriste naše Web stranice.

Web stranica publikpraktikum.rs koristi servise koje obezbeđuju treća lica i koja u naše ime, putem interneta, analiziraju saobraćaj i posećenost naših Web stranica. Na taj način mogu biti prikupljane anonimne informacije o Vašim posetama našim Web stranicama i Vašoj interakciji sa našim oglašavanjima. Za te potrebe se mogu koristiti tehnologije slične onima koje smo opisali u prethodnim pasusima, kako bi se izmerila efikasnost oglašavanja i e-mailova.

Ažuriranje ličnih podataka

teabooks.rs želi da Vaši lični podaci budu tačni i kompletni.

Sakupljanje informacija od dece

Zalažemo se za zaštitu prava dece! Stoga TEA BOOKS d.o.o. neće svesno ili namerno sakupljati lične podatke od dece putem Interneta, koja su mlađa od 13 godina.

Kontakt

Ako budete imali bilo kakvih pitanja ili pritužbi koje se tiču privatnosti i sigurnosti Vaših podataka, ili ukoliko imate saznanja ili sumnju o narušavanju privatnosti ili sigurnosti, molimo Vas da nas kontaktirate na neki od sledećih načina:

  1. Pozovite nas na broj telefona: +381 069 4001965
  2. Pošaljite e-mail na: office@teabooks.rs
  3. Pošaljite pismo na poštansku adresu: Poručnika Spasića i Mašere 94, 11134 Beograd

Pun naziv pravnog subjekta: TEA BOOKS d.o.o.
Sedište: Poručnika Spasića i Mašere 94, 11134 Beograd
Delatnost i šifra delatnosti:5811-Izdavanje knjiga
Matični broj: 21764744
Poreski broj: 112904520

 

Adresa za slanje pošte: Poručnika Spasića i Mašere 94, 11134 Beograd
Kontakt telefon: +381 069 4001965
Kontakt e-mail:office@teabooks.rs
Web adresa: teabooks.rs