Besplatna dostava preko 3.000 din

Preporučujemo

Izjava o privatnosti

Izdavačka kuća TEA BOOKS d.o.o. obvezuje se da će pružati zaštitu ličnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obaveza; informiše kupce o načinu korišćenja prikupljenih podataka, redovno daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke da li žele da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o korisnicima strogo se čuvaju i dostupni su samo preduzetnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni Izdavačke kuće TEA BOOKS d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

Lični podaci Kupca poznati su samo Izdavačkoj kući TEA BOOKS d.o.o. koji se obvezuje da ih koristi samo u svrhu izvršenja ugovornih obaveza prodaje. Kupac u svakom trenutku može pristupiti svojim podacima, promeniti pristupnu lozinku ili opšte podatke.

Velika pažnja usmerena je ka čuvanju ličnih informacija, u skladu sa postojećim zakonima o privatnosti i u skladu sa internim standardima i praksi.

Lice za zaštitu podataka o ličnosti: Nenad Mladenović

Adresa: Poručnika Spasića I Mašere 94, Beograd,

E-mail: nenad@teabooks.rs, br. telefona: +381694001965

Ukoliko korisnik želi da obriše profil na veb-stranici www.teabooks.rs može to uraditi slanjem mejla na info@teabooks.rs sa naznakom – odjava.

Politiku zaštite privatnosti podataka o ličnosti korisnika veb-stranice www.teabooks.rs možete pročitati OVDE.

Zaštitu autorskog prava vrši Advokatska kancelarija Law Office Marković.

Koristimo kolačiće da bismo poboljšali vaše korisničko iskustvo na našoj veb stranici. Pregledavanjem ove veb stranice prihvatate našu upotrebu kolačića.