Besplatna dostava preko 3.000 din

Preporučujemo

  • Prvi sneg Originalna cena je bila: 599,00 din.Trenutna cena je: 479,00 din.
  • Michelangelo Originalna cena je bila: 599,00 din.Trenutna cena je: 479,00 din.
  • The Four Feathers Originalna cena je bila: 1.199,00 din.Trenutna cena je: 959,00 din.
  • Lepa Margaret Originalna cena je bila: 1.499,00 din.Trenutna cena je: 1.199,00 din.
  • Oslobođenje Originalna cena je bila: 1.599,00 din.Trenutna cena je: 1.279,00 din.

O nama

Dragi čitaoci,

Izdavačka kuća TEA BOOKS d.o.o. nastala je 2022. kao porodična firma, sakupivši u sebi četrdeset godina iskustva u izdavaštvu, a kao sestra-firma Agencije za izdavaštvo TEA BOOKS, koja se već petnaest godina bavi digitalnim izdavaštvom i štampanim izdavaštvom na zahtev.

Vođeni tim iskustvom stečenim u digitalnom izdavaštvu, i osluškujući uvek šta je to što ljudi i dalje vole da čitaju, planiramo da domaćim čitaocima i našoj dijaspori predstavljamo zaboravljene autore i knjige koje lepotom pisane reči i temom zaslužuju renesansu…

Tu spadaju i rasprodata izdanja dobrih autora, koja ćemo nastojati da obnovimo i učinimo ih ponovo dostupnim, da ne nestanu u moru novih knjiga koje svakodnevno izlaze, te da pružimo priliku i nekim novim čitaocima da se s njima upoznaju. Grehota je i da neki dobri prevodi budu zaboravljeni i da u njima ne uživaju nove generacije čitalaca, a mnogo je i dobrih domaćih autora potpuno nestalih iz naših knjižara ili sasvim zanemarenih od izdavača.

Želja nam je i da obnovimo i dovršimo neke serijale koje su njihovi prethodni izdavači iz raznoraznih razloga napustili ne objavivši ih do kraja.

Planiramo i da domaćim čitaocima pružimo priliku da dođu do nekih izdanja klasika na stranim jezicima, kako bi mogli da ih čitaju u izvornom obliku vežbajući engleski, francuski i druge jezike.

Pratimo pojavljivanja novih knjiga u svetu, biće i debitantskih autora, i ekranizovanih knjiga, pretežno beletristike, i pomalo publicistike.

Najveći broj naslova imaće istovremeno digitalno izdanje, štampano izdanje za dijasporu i štampano izdanje za Srbiju, tako da će svaka naša knjiga u svakom trenutku biti dostupna u bilo kom kutku sveta… Nećete morati da naručujete knjige iz Srbije, da plaćate skupu poštarinu i dugo čekate dostavu, već ćete lako moći da ih naručite u bilo kojoj većoj knjižari u svetu (većina ima besplatnu dostavu).

Tu smo da čujemo vaše želje i predloge, i uslišimo ih kad god smo u mogućnosti.

Zajedno smo na ovom putu svi mi koji istinski volimo knjige… radeći ovo s ljubavlju…

Redakcija

Koristimo kolačiće da bismo poboljšali vaše korisničko iskustvo na našoj veb stranici. Pregledavanjem ove veb stranice prihvatate našu upotrebu kolačića.