Besplatna dostava preko 3.000 din

Imodžen Kili je pseudonim Darbija Kilija i Imodžen Robertson.

Darbi Kili je pisac i producent, živi u Los Anđelesu. Zaslužan je za čuvenu Amazonovu seriju Patriota, kao i veliki broj filmskih i televizijskih projekata trenutno u pripremi. Njegov scenario Oslobođenje nominovan je za holivudsku Crnu listu neobjavljenih komada 2017. godine. Magistrirao je scenaristiku na Kalifornijskom univerzitetu u Los Anđelesu i diplomirao političke nauke u Santa Kruzu.

Imodžen Robertson piše istorijsku prozu. Rođena je u Darlingtonu, u Engleskoj, a studirala je ruski i nemački jezik na Kembridžu. Pre nego šta je postala spisateljica bavila se režijom na televiziji, u pozorištu i na radiju. Napisala je nekoliko romana, uključujući serijale Krauder i Vesterman. Tri puta je bila u užem izboru za nagradu „Istorijski bodež“, koju dodeljuje britansko Udruženje pisaca kriminalističkih romana (2011, 2013. i 2014. godine), kao i za njihovu najprestižniju nagradu „Bodež u biblioteci“. Napisala je i roman Kralj kraljeva, u saradnji s legendarnim piscem Vilburom Smitom.

Trenutno živi u Londonu.

Oslobođenje – primerci iz povrata sa kioska

Originalna cena je bila: 1.599,00 din.Trenutna cena je: 500,00 din.

Oslobođenje

Originalna cena je bila: 1.599,00 din.Trenutna cena je: 1.279,00 din.
Koristimo kolačiće da bismo poboljšali vaše korisničko iskustvo na našoj veb stranici. Pregledavanjem ove veb stranice prihvatate našu upotrebu kolačića.